Colour Consultancy

Ontdek Onze Colour Consultancy Service Bij U Thuis

Of u nu een rustgevend, neutraal kleurenschema wilt creëren of een gedurfd statement wilt maken, het kiezen van de perfecte kleur is vaak niet eenvoudig.

Onze Colour Consultants komen bij u thuis en geven u de inspiratie en het advies dat u nodig hebt om de unieke Farrow & Ball look te creëren.

Bezoek voor meer informatie uw plaatselijke stockist, neem contact met ons op op telefoonnummer +44 (0) 1202 876141, of bezoek onze website

DEAD SALMON

No.28

DIMITY

No.2008

Waarom Zou U Gebruik Maken Van Deze Service?

Als u het beste resultaat wilt bereiken met kleur in uw woning dient u rekening te houden met de lichtinval, de ruimtelijke indeling, uw woninginrichting en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Iedere woning is uniek en de manier waarop u uw woning decoreert hangt geheel af van uw persoonlijke smaak.

Ons team van speciaal opgeleide Colour Consultants geeft u op maat gemaakt, persoonlijk kleuradvies. Door hun uitgebreide kennis van het Farrow & Ball kleurenpalet en behangcollecties zijn zij in staat persoonlijke kleurenschema's te ontwerpen en decoratief advies te verschaffen voor iedere woonstijl.
 

Wat Is Er Bij Deze Service Inbegrepen?

  • Farrow & Ball Colour Consultant - €200 (exclusief 21% BTW) per uur.
  • Een consult duurt minimaal een uur. Mocht u extra tijd willen reserveren dan zullen wij per 30 minuten een bedrag in rekening brengen.
  • Een consultant kan per uur advies geven voor ongeveer vier kamers, dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit en de grootte van de vertrekken.
  • Het is mogelijk dat er reiskosten in rekening worden gebracht afhankelijk van de afstand die de Farrow & Ball Colour Consultant moet reizen vanaf zijn/haar adres.

Wilt U Meer Informatie?

Reserveer uw Farrow & Ball Colour Consult door telefonisch contact op te nemen met onze agent in Nederland: Interfurn B.V. op telefoonnummer +31 (0)10 7171800 of stuur een email naar info@interfurn.nl. U kunt tevens telefonisch contact met Farrow & Ball op +44 (0) 1202 876141 of u kunt het onderstaande formulier invullen als u graag wilt dat wij u terugbellen.